Η 27χρονη Πελτζ παντρεύτηκε τον μεγαλύτερο γιο της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, τον Απρίλιο. Σύμφωνα με το Page Six, ωστόσο, τα προβλήματα άρχισαν να δημιουργούνται πριν από το γάμο.

«Δεν αντέχουν η μία την άλλη και δεν μιλάνε», είπε πηγή κοντά στην οικογένεια. Σύμφωνα με την ίδια, η πορεία μέχρι τον γάμο «ήταν φρικτή», καθώς η Πελτζ, η οποία είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου της Νέας Υόρκης Νέλσον Πελτζ, δεν ήθελε η μέλλουσα πεθερά της «να είναι μέρος του σχεδιασμού, και δεν υπολόγιζε τη Βικτόρια σε τίποτα. Η επικοινωνία ήταν ελάχιστη».

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για «ασταμάτητα μικροπρεπή δράματα» ανάμεσα στους Μπέκαμ, που πλέον ζουν στο Μαϊάμ, και του 23χρονου γιου τους.

«Δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες» είπε μία πηγή, η οποία σημείωσε επίσης πόσο άσχημα πήραν οι Μπέκαμ το γεγονός ότι ο Μπρούκλιν δημοσίευσε ένα εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Tatler» που αποκαλούσε τη σύζυγό του «Η νέα κυρία Μπέκαμ».

Σύμφωνα με το Page Six πάντως, οι ίδιες πηγές υποψιάζονται ότι η Πελτζ πιθανότατα ζηλεύει την παγκοσμίως γνωστή μαμά του συζύγου της και δεν ενθουσιάζεται με την προσοχή που παίρνει, ενώ δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με την προσοχή που έλαβε την ημέρα του γάμου της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook