Από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου παρέμεινε στην ακριτική Γαύδο η κινητή οδοντιατρική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Στην διάρκεια της παραμονής της μονάδας στο νησί πραγματοποιήθηκαν 85 οδοντιατρικές θεραπείες,  (σφραγίσματα – εξαγωγές – αποστήματα) σε 65 άτομα του νησιού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαύδου με ανάρτησή του ευχαριστεί « τον οδοντίατρο κύριο Παπαδάκη Γιώργο, ο οποίος εθελοντικά πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Την Περιφέρεια Κρήτης, τον κύριο Λουμπούνη Εμμανουήλ ο οποίος φρόντισε για όλα τα διαδικαστικά, ώστε να καταφέρει να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική δράση, τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Γιώργο Πιτσούλη,  τον κάτοικο Γιούρα Μπαιμπουρντίδη και τον Δήμο Γαύδου για την φιλοξενία που πρόσφερε.»

Επίσης απευθύνει «ενα μεγάλο ευχαριστώ και στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Anendyk Seaways Οfficial που βοήθησε ακόμα μια φορά το έργο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Το καλό αποδεικνύεται με πράξεις κι αυτό πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά μέσα από μια καλή συνεργασία όλων των παραπάνω, προς όφελος της ακριτικής Γαύδου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook