Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ρεθύμνου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε αγροτική έκταση στην Τ/Κ Μαρουλάς δήμου Ρεθύμνης Κρήτης. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Επιπλέον, σε εφαρμογή των νόμων περι πυροπροστασίας και των σχετικών πυροσβεστικών διατάξεων η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου βεβαίωσε τέσσερα διοικητικά πρόστιμα σε ισάριθμες περιπτώσεις σε Αμπελάκι, Ροδάκινο, Βιολί Χαράκι και Γένη Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα:

Επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου στην Τ.Κ. Αμπελάκι Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Για χρήση φορητής ψησταριάς, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, στην Τ.Κ. Ροδάκινου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Για εκτέλεση θερμών εργασιών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο στην περιοχή Βιολί Χαράκι Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, για εκτέλεση θερμών εργασιών στην Τ.Κ. Γένη του Δήμου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Τι αναφέρουν η υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και η υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook