Πρώτη ενημέρωση: 15:48

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια. Ο 33χρονος θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Την ώρα έφτανε στα δικαστήρια ο 33χρονος μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνης και διαμαρτύρονταν με πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 32χρονη βρισκόταν από νωρίς την Κυριακή στα Ανώγεια με τον σύντροφο της. Λίγες ώρες αργότερα κάθισαν σε κάποια ταβέρνα του χωριού και στη συνέχεια μια παρέα της περιοχής έκατσε μαζί τους. Όλοι μαζί κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η 32χρονη τότε είπε πως δεν αισθανόταν καλά και ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, πράγμα που έπραξε.

Ωστόσο όταν η κοπέλα έφτασε στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ υπήρχαν και ενδείξεις σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού.

Για το λόγο αυτό έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές.

Η ίδια έδωσε κατάθεση ενώ βρισκόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ανέφερε πως δεν θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν και δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα βιασμού, ενώ αναγνώρισε και τον άντρα, όταν της υποδείχθηκε.

Έτσι συνελήφθη ο 33χρονος, ο οποίος θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Τι ισχυρίστηκε ο 33χρονος

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται στις πρώτες του κουβέντες να παραδέχθηκε την σεξουαλική πράξη, αλλά με τη συναίνεση της κοπέλας.

Με πληροφορίες από το goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook