Τεράστιο θα είναι το κόστος διαχείρισης του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου το οποίο έχει δηλώσει ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ότι διεκδικεί, κάτι που θα κληθεί να επωμιστούν οι δημότες ή οι ίδιοι οι χρήστες του σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα.

Ο κ. Βάμβουκας κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, επέκρινε αρχικά τον κ. Σημανδηράκη για τους ισχυρισμούς του και τις ανακοινώσεις του σχετικά με το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου τις προηγούμενες ημέρες (Θυμίζουμε ότι οι ισχυρισμοί του είχαν προκαλέσει την αντίδραση του κ. Διγαλάκη που κατηγόρησε τον δήμαρχο Χανίων για ψεύδη και σκοπιμότητες)

Όπως είπε ο κ. Βάμβουκας: «Σας είχα θέσει το θέμα σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο μετά τις δηλώσεις σας περί παραχώρησης του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου στον δήμο. Τότε είχα επισημάνει ότι πρόκειται για μια σοβαρή απόφαση η οποία θα πρέπει να έρθει στο Δ.Σ. και να εξεταστεί προσεκτικά το όλο εγχείρημα αλλά τότε εισέπραξα την απαξίωσή σας.

Επισημαίνω και τώρα ότι εκτός από τις επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει η εμπλοκή του δήμου στην παρούσα φάση πρόκειται για μια εγκατάσταση που θα έχει πολύ μεγάλο κόστος διαχείρισης και συνεπάγεται είτε σημαντική επιβάρυνση των δημοτών είτε αυξημένο κόστος για τους χρήστες. Είναι γνωστό ότι τα κολυμβητήρια έχουν πολύ μεγάλα κόστη. Σήμερα περισσότερο από ποτέ και μετά την παρέμβαση του κ. Διγαλάκη επιμένω στην πρότασή μου να φέρετε το θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ.»

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook