Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε από εισαγγελέα και ανακριτή ο 33χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής.

Η απολογία του 33χρονου διήρκεσε πολλές ώρες με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεση της 32χρονης.

Θυμίζουμε ότι η 32χρονη βρισκόταν από νωρίς την Κυριακή στα Ανώγεια με τον σύντροφο της. Λίγες ώρες αργότερα κάθισαν σε κάποια ταβέρνα του χωριού και στη συνέχεια μια παρέα της περιοχής έκατσε μαζί τους. Όλοι μαζί κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η 32χρονη τότε είπε πως δεν αισθανόταν καλά και ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, πράγμα που έπραξε.

Ωστόσο όταν η κοπέλα έφτασε στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ υπήρχαν και ενδείξεις σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού.

Για το λόγο αυτό έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές.

Η ίδια έδωσε κατάθεση ενώ βρισκόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ανέφερε πως δεν θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν και δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα βιασμού, ενώ αναγνώρισε και τον άντρα, όταν της υποδείχθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook