Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ενορίας Μουρνιών η προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς». Η διοργάνωση ήταν μια πρωτοβουλία του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και με τη συνδιοργάνωση της Τοπικής Κοινότητας Μουρνιών, της Ενορίας Μουρνιών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνιών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μουρνιών και του Αθλητικού Ομίλου «Μινώταυρος».

Μετά την ταινία ακολούθησε συζήτηση για τη διαχείριση των συναισθημάτων και τη συσχέτιση με το ζήτημα της εξάρτησης καθώς παρουσιάστηκαν και οι υπηρεσίες που παρέχει το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων.


Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία παρακολούθησαν την ταινία απασχολήθηκαν δημιουργικά ζωγραφίζοντας τα δικά τους συναισθήματα με σκοπό την έκφραση και τη δημιουργία.
Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook