Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και δίνει μάχη μαζί με τους γιατρούς για να μην χάσει το μάτι της καθώς έχει υποστεί σοβαρό έγκαυμα μετά το καρτέρι που της έστειλε ο πρώην άνδρας της έξω από την επιχείρηση που εργάζεται στη Μεσσήνη.

Τώρα η 49χρονη μητέρα έξι παιδιών δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να σώσει την όρασή της και περιγράφει, μιλώντας στο MEGA τις φρικτές στιγμές που έζησε.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε η 49χρονη.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», δήλωσε η διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.

Ο δράστης την εγκατέλειψε σφαδάζοντας στους πόνους

Ο 50χρονος μετά την επίθεση με το οξύ εγκατέλειψε την 49χρονη που σφάδαζε από τους πόνους ενώ λίγα λεπτά αργότερα την βρήκαν οι εργοδότες της και την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

«Εμείς την είδαμε γιατί την στείλαμε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε αλλοιώσεις στο πρόσωπο, μόνο στο μάτι της ήταν πιο πολύ έντονο. Όλοι είμαστε ταραγμένοι από αυτό που έχει γίνει. Η γυναίκα πάει καλύτερα, αυτό μου είπε η ίδια, ότι της είπαν ότι έχει μια μικρή βελτίωση», δηλώνει στον ΑΝΤ1 η εργοδότρια του θύματος.

Μετά την επίθεση ο 50χρονος για να παραπλανήσει τις αρχές πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί το θύμα και παρίστανε τον σοκαρισμένο από την επίθεση στην πρώην γυναίκα του.

Όμως οι αστυνομικοί τον είχαν ήδη βάλει στο κάδρο και του απαγόρευσαν την είσοδο και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Εκεί χρειάστηκε λίγη ώρα για να ομολογήσει την πράξη του ενώ ισχυρίστηκε πως είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν 5 χρόνια όμως σύμφωνα το τελευταίο διάστημα, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του θύματος, η 49χρονη είχε αναγκαστεί να συγκατοικήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Αυτός φέρεται να την πίεζε για επανασύνδεση με αποτέλεσμα να υπάρχουν καβγάδες. Μάλιστα πριν 10 ημέρες είχαν παντρέψει την κόρη τους, με τους καλεσμένους να πιστεύουν πως τα βρήκαν και είναι πάλι μαζί.

«Τώρα βρεθήκαμε, στο γάμο του παιδιού. Στο γάμο δείχνανε ότι είναι καλά. Μάλιστα, μέσα μου είπα «λες να τα ξαναβρήκαν;» και μαθαίνω τώρα αυτό και έπεσα από τα σύννεφα. Έχω μείνει άναυδη», δηλώνει φίλη της οικογένειας.

Ο δράστης πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook