Οι αρχές, μετά από μαρτυρίες που έχουν συλλέξει αναζητούν τον 29χρονο γαμπρό του θύματος.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επεκταθεί και προς Ευρυτανία και Αιτωλοακαρνανία. Ο φερόμενος ως δράστης, όμως, ακόμα παραμένει άφαντος, ενώ έχει απενεργοποιησει και το κινητό του τηλέφωνο.

“Το έγκλημα έγινε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του 80χρονου. Πριν λίγο καιρό η κόρη του θύματος με τον γαμπρό του είχαν βγάλει διαζύγιο. Ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας και πριν χωρίσουν έμεναν στον Μεσοπυργο, που είναι το χωριό του 29χρονου κτηνοτρόφου και στην Άρτα” λέει στο newsit.gr o δήμαρχος, Περικλής Μίγδος.

Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών. Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του όπου μετά το διαζύγιό της η κόρη του μαζί με το παιδί της έμεναν μαζί του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Ο φερόμενος ως δράστης όταν έφτασε στο σπίτι λίγο μετά τις 17.00 φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον πεθερό του ενώ σύμφωνα με το epirus-tv-news πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook