Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα της Άρτας με την Αιτωλοακαρνανία εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες που επικαλείται το epirusgate.gr, τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα, συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και, σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης μετά από άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου. Στη συνέχεια ο 29χρονος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα μικρό βαν.

Ο 80χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το έγκλημα περί τις 17:30, ενώ κάτοικοι του χωριού χαρακτηρίζουν τον 29χρονο ως έναν ιδιαίτερα οξύθυμο άνδρα.

Κατά πληροφορίες, αφορμή για τον μοιραίο καυγά ήταν το γεγονός ότι ο 80χρονος πήρε τον κόρη του από το σπίτι που διέμενε με τον γαμπρό του και την πήγε στο πατρικό της, στο Αστροχώρι, καθώς είχαν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Άρτας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook