Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος Αποκορώνου διοργανώνουν με την υποστήριξη του Κρητικού Μουσικού Εργαστηρίου «Αεράκης» και της Cretanart Productions ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον Μανώλη Λιδάκη, τον κρητικό καλλιτέχνη που διακρίνεται για τον ιδιαίτερο ερμηνευτικό του τρόπο και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τις τελευταίες δεκαετίες.

Με τη συνοδεία εφταμελούς ορχήστρας, η οποία αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς, ο Μανώλης Λιδάκης επιστρέφει δυναμικά στη γενέτειρά του την Κρήτη για να μας ταξιδέψει και να μας συνεπάρει.

Η πρώτη του συναυλία στη Δυτική Κρήτη για φέτος θα γίνει στις 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.30 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου.

Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετέχει η Μαρίνα Δακανάλη, καθώς και οι μουσικοί Δημήτρης Μακράκης (πνευστά), Βασίλης Μπιχάκης (κιθάρα, λαούτο, μαντολίνο), Μανόλης Ταμπακάκης (μπουζούκι), Κωνσταντίνος Γ. Παπαδάκης (πλήκτρα), Γιάννης Τζωρτζάκης (τύμπανα), Κώστας Παντερμαράκης (μπάσο) και Μιχάλης Σπυριδάκης (βιολί & επιμέλεια ορχήστρας). Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook