Στη χανιώτικη ομάδα όχι μόνο δεν κινείται… φύλλο, αλλά η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη. Η αρχή έγινε με το “διαζύγιο” με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του Βαγγέλη Χοσάδα και Δημήτρη Σιμήτη, για να συνεχιστεί με την αποχώρηση του προπονητή της Κ20 Βασίλη Κούτα. Από το τιμ αποχώρησαν και οι προπονητές τερματοφυλάκων Απόστολος Λεκίδης και Γιάννης Γρηγοράκης, όπως το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο αναλυτής Θάνος Χατζηαθανασίου.

Από το έμψυχο δυναμικό οι τελευταίες αποχωρήσεις είναι αυτές του αρχηγού Κώστα Παναγιωτούδη και των Κίνγκσλεϊ Φόμπι και Φοντέ Καμαρά. Προηγήθηκαν οι Φώτης Κουτζαβασίλης (Ηρακλής Λάρισας), Κώστας Τσαμούρης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Βάρκας (έλυσε το συμβόλαιό του), Μάριος Καψάλης (Ηρακλής Λάρισας), Θοδωρής Βασιλακάκης (Λαμία), Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Καλαμάτα) και Αντμίρ Μπαΐροβιτς (Σουκοτάι – Ταϊλάνδη).

Αυτοί που δεσμεύονται με συμβόλαια αλλά περιμένουν ακόμη ενημέρωση για το τι θα γίνει είναι οι Δημήτρης Κατσιμήτρος, Κάρλος, Αλέξανδρος Μασούρας, Αγγελος Κόλα, Σταύρος Γαϊτάνης, Νικήτας Νικόλης, Κώστας Καλαϊτζάκης, Γιάννης Σκέντζος και Κλέντι Μυφτάρι, ενώ από δανεισμό από την Αναγέννηση Ιεράπετρας “επέστρεψε” ο Αντώνης Τριανταφυλλάκης. Υπάρχει και η περίπτωση του Κρίστιαν Παράνο, ο οποίος παραχωρήθηκε από την Πάσος Φερέιρα για 1,5 χρόνο.

Ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τον επόμενο σταθμό τους είναι οι Δημήτρης Πατάπης, Λούκας Κογιέτε, Αγγελος Ζιούλης, Φώτης Παντεκίδης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Χρήστος Κολλάς και Νίκος Σόμογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook