φωτο αρχείου

Ο Πρωθυπουργός είχε μεταβεί στα Χανιά από την Παρασκευή 5 Αυγούστου, αλλά την Δευτέρα 8/8 αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει την δήλωση για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στα Χανιά και στο σπίτι του στο Ακρωτήρι, όπου αναμένεται να μείνει μέχρι και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου την Δευτέρα.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση, καθώς – όπως συνηθίζει – οι διακοπές του έχουν ιδιωτικό χαρακτήρα, με επισκέψεις σε παραλίες και βόλτες σε περιοχές με όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Σε προηγούμενα χρόνια είχε περπατήσει σε φαράγγια, όπως της Σαμαριάς, έκανε μπάνιο στα νότια, ενώ για κοντινές εξορμήσεις το Μαράθι αλλά και γενικά το Ακρωτήρι Χανίων είναι στις άμεσες προτιμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τα Χανιά αναμένεται να αναχωρήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο καθώς στην Αθήνα τον περιμένει ένα «δύσκολο» – πολιτικά – χρονικό διάστημα.

Στις 22 Αυγούστου θα συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για να οριστούν ημερομηνίες για την προ ημερησίας συζήτηση και την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που αναμένεται να γίνουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook