Είκοσι πέντε μήνες φυλάκισης για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και ενδοοικογενειακή βία επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε εικοσιεφτάχρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης τον νεαρό άνδρα, στο σπίτι του στην οδό Σελίνου, μετά από καταγγελία γειτόνισσας, η οποία αντιλήφθηκε ότι η 24χρονη σύζυγος του δράστη δεχόταν σωματική βία και μάλιστα ότι κινδύνευε η ζωή της.

Αρχικά, η ένοικος είχε το θάρρος να χτυπήσει την πόρτα του ζευγαριού. Ο 27χρονος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, στη συνέχεια όμως και μετά από την επιμονή της θαρραλέας γειτόνισσας, άρχισε να απειλεί και την ίδια.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, για να ακολουθήσει η σύλληψη του δράστη στον οποίο υπέβαλε μήνυση για τις απειλές που δέχτηκε και η ευαισθητοποιημένη ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία δεν δίστασε να τον αντιμετωπίσει και να αποτρέψει τα χειρότερα.

Δεδομένου ότι στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι διέμενε παράνομα στην Ελλάδα, το Δικαστήριο αποφάσισε τη δίμηνη κράτηση του 27χρονου για τον οποίο θα κινηθεί η διαδικασία της απέλασης, ενώ δόθηκε αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής. Από την πλευρά της, η 24χρονη έχει το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει άδεια παραμονής στη χώρα, ωστόσο η ίδια φαίνεται ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην οικογένεια της στην Αλβανία.

ertnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook