Ο 34χρονος συμμετείχε στο παρελθόν σε γνωστό μουσικό ριάλιτι και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την στιγμή της εισβολής στο Εφετείο. Όταν συνήλθε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “έπρεπε να παραδοθώ, γιατί έχω κάνει πολλά”.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν βαλίτσες με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσουν τώρα γιατί είχε τόσα χρήματα μαζί του ο 34χρονος και πώς βρέθηκαν στα χέρια του.

Το χρονικό της εισβολής στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών

Ο άνδρας, που ήταν σε κατάσταση αμόκ, κατάφερε να μπει στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου επειδή ήταν ανεβασμένα τα ρολά. Σημειώνεται πως στο σημείο υπάρχει φυλάκιο με αστυνομικό.

Ο 34χρονος φώναζε ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έσπευσε στο σημείο και ερεύνησε το αυτοκίνητο χωρίς να βρεθούν εκρηκτικά. Ωστόσο, στο ΙΧ εντοπίστηκαν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν μικρή ποσότητα κοκαΐνης, χασίς και ναρκωτικά χάπια.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook