Ο καβγάς συνέβη στο αεροδρόμιο του Ντάλας, Dallas Fort Worth International Airport, με μια επιβάτιδα και έναν υπάλληλο της αμερικανικής αεροπορικής πολύ χαμηλού κόστους, Spirit Airlines. Πιο συγεκριμένα, οι δυο τους ξεκίνησαν να τσακώνονται πρόσωπο με πρόσωπο και να ξεσπά μια λογομαχία.

Κάποια στιγμή, ένας άντρας μπαίνει ανάμεσά τους για να τους χωρίσει και να λήξει ο λεκτικός καβγάς. Την ώρα που μιλάει στον υπάλληλο της αεροπορικής, η γυναίκα ξαφνικά σηκώνει το χέρι της και χαστουκίζει τον εργαζόμενο, με τον ίδιο να μοιάζει μετά με μαινόμενο ταύρο.

Ξεφεύγει από τον άντρα, παρά τις προσπάθειες που κάνει να τον συγκρατήσει, και αρχίζει να κυνηγάει τη γυναίκα. Κάποια στιγμή παραπατάει και τη ρίχνει και αυτήν κάτω από τα πόδια, σηκώνονται και της δίνει μπουνιά στο σβέρκο.

Δείτε το βίντεο του καβγά στο αεροδρόμιο του Ντάλας:

Ο άγριος καβγάς θα μπορούσε να συνεχιστεί αν δεν επενέβαιναν περισσότερα άτομα για να συγκρατήσουν τον υπάλληλο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Spirit Airlines, ο υπάλληλος τέθηκε σε αναστολή.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook