Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Alter, τη συμμετοχή της στο «Dancing On Ice» και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά».

Σχετικά με την κατάσταση στο Alter, η Σταματίνα είπε: «Είναι σε επίσχεση από τον Νοέμβριο και τον τελευταίο καιρό είναι αυτή η κατάσταση που βλέπεις από τη συχνότητα του Alter. Δύσκολα πολύ. Το Alter είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου και επειδή είμαι λίγο σχεσάκιας στη δουλειά, μου λείπει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς. Θεωρώ, όμως, ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι. Δεν έχω πάει, δεν ξέρω τι θα γίνει. Όταν είδα σημαντικά στελέχη του σταθμού να τραβούν τον δρόμο τους εκεί κάπου συνειδητοποίησα ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Είμαι λίγο σαν την απατημένη σύζυγο που δεν θέλει να πιστέψει ότι την απατάει ο άντρας της. Δεν ξέρω πια, δεν ελπίζω πολλά», ενώ για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Σε αυτή τη φάση είμαι στο πρώτο στάδιο που συνειδητοποιώ ακόμα πως το Alter δεν θα έχει επόμενη μέρα. Σίγουρα θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ το τι και το πώς. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα είμαι από τους τυχερούς που θα βρουν το δρόμο τους εν μέσω σεζόν…».

Τη συμμετοχή της στο «Dancing On Ice» τη χαρακτήρισε «ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή μου». «Είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα ξεχνιέμαι και δεν θα εστιάζω στα προβλήματα αυτής της ζωής. Πέρασα πάρα πολύ ωραία αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις συμμετέχουσες που πίστευαν ότι θα φτάσουν μέχρι τον τελικό», είπε επίσης η παρουσιάστρια.

Τέλος, για την οικονομική της εξάρτηση από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με το Alter, η Σταματίνα επεσήμανε: «Δε μου αρέσει να είμαι στην κατηγορία “έκανα έναν καλό γάμο”. Δεν αντέχει και εμένα για πολύ καιρό η αξιοπρέπειά μου να με ζει κάποιος άλλος… Είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει», ενώ για τη μεταξύ τους σχέση παραδέχτηκε: «Ήμασταν από την αρχή πολύ θετικοί στο να κάνουμε ένα παιδί. Επειδή έχω βγει, έχω διασκεδάσει, θα ήθελα να κάνω ένα παιδί πια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook