Τελευταία ενημέρωση 16:20

Σκουπίδια… ή αλλιώς δείγματα του χαρακτήρα και της νοοτροπίας τους άφησαν πίσω τους δεκάδες πολίτες, είτε επρόκειτο για μικροπωλητές είτε για πιστούς, που συνέρρευσαν χθες στο Κολυμπάρι λόγω του εορτασμού της Μονής Γωνιάς παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Παντού απορρίμματα, παρατημένα όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, στον δρόμο, στα πεζούλια, στα πεζοδρόμια στα παγκάκια. Πιστοί έκαναν το θρησκευτικό τους καθήκον, μικροπωλητές έκαναν το «εμπορικό τους καθήκον» αλλά ξέχασαν να κάνουν το καθήκον ενός ευσυνείδητου πολίτη, να κρατήσει το περιβάλλον στο οποίο ο ίδιος κινείται καθαρό.

Όμως δεν παρέλειψαν μόνο αυτοί να κάνουν το καθήκον τους. Απών ήταν και ο δήμος, αφού έχει περάσει ήδη μια ημέρα και τα σκουπίδια και η βρόμα παραμένουν εκεί που τα άφησαν από χθες. Σύμφωνα με αναγνώστη που μας έστειλε τις εικόνες, κανένα συνεργείο δεν είχε καθαρίσει την περιοχή με αποτέλεσμα να επικρατεί μια εικόνα ντροπής!

Μάλιστα, οι επισκέπτες που περνούσαν από τον δρόμο κοιτούσαν έκπληκτοι και γεμάτοι απογοήτευση το… θέαμα της κατάντιας.

Τελικά συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τον χώρο

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Χρήστο Αρχοντάκη, ενώ είχε προγραμματιστεί να καθαριστούν οι χώροι από νωρίς το πρωί, λόγω του μεγάλου όγκου απορριμμάτων υπήρξε μια καθυστέρηση, αλλά στην συνέχεια συνεργεία του Δήμου μάζεψαν όλα τα σκουπίδια.

«Ο Δήμος Πλατανιά έχει κοινωνική ευαισθησία και το δείχνει έμπρακτα διατηρώντας τον δήμο καθαρό» δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Αρχοντάκης.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook