(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι πιθανότατα από θερμοπληξία, καθώς είχε εγκλωβιστεί εκεί μέσα για ώρες.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού εμφανίστηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου.

Στον πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου ενώ στη μητέρα επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, έκανε λόγο για μία τραγωδία καθώς, όπως είπε, η μητέρα της 8χρονης δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε το παιδί γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Αμέσως οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν το κοριτσάκι και πολύ ώρα αργότερα κάποιος το είδε χωρίς τις αισθήσεις του στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι.

Το αυτοκίνητο ανήκε στον παππού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες. Έτσι, όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απέξω γι’ αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν στο Γ. Γεννηματάς όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook