Την αντίδραση του Γιώργου Σαμπάνη προκάλεσε καταγγελία που δημοσιεύτηκε στα social media και αναπαράχθηκε από διάφορα Μέσα. Η Soula Glamorous είχε δημοσιεύσει στο Instagram μήνυμα που έλαβε από κάποιον που βρέθηκε σε συναυλία του τραγουδιστή και υποστήριξε πως «διέκοψε συναυλία επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του».

Πιο συγκεκριμένα, η influencer και «ρεπόρτερ των celebrities» ανέβασε μήνυμα που έγραφε: «Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για «λόγους υγείας»».

Διαψεύδει ο Γιώργος Σαμπάνης – «Θα κινηθώ δικαστικά»

Στο παραπάνω απάντησε άμεσα ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος το διέψευσε και γνωστοποίησε ότι γνωρίζει ποιο άτομο ευθύνεται για όλα τα δημοσιεύματα και θα κινηθεί δικαστικά.

Συγκεκριμένα, σε story του στο Instagram, γράφει: «Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook