Το απόλυτο κυκλοφοριακό κουμφούζιο επικρατεί στην Πλατεία της Σούδας μια κατάσταση που διαιωνίζεται χρόνια με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν φτάσει πλέον στα όρια τους. Η κατάσταση έχει γίνει ακόμα χειρότερη εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Το οχήματα όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες παρκάρουν στην μέση του δρόμου κλείνοντας τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Μάλιστα οι οδηγοί επιλέγουν να παρκάρουν στο συγκεκριμένο σημείο αν και υπάρχει σήμανση στη αρχή του δρόμου ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και φωτεινός σηματοδότης στο σημείο.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν στο flashnews.gr ότι η κατάσταση αυτή είναι συχνό φαινόμενο στο σημείο αυτό. Οι οδηγοί με τον τρόπο που παρκάρουν κλείνουν το ένα ρεύμα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στο σημείο αυτό να διακόπτεται. Παράλληλα όπως αναφέρουν οι κάτοικοι πολλές φορές αναγκάζονται να περάσουν με κόκκινο φανάρι και σε περίπτωση ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρία τους δεν θα καλύψει τις ζημιές που θα προκληθούν.

Οι κάτοικοι τονίζουν στο Flashnews.gr ότι πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook