Πλέον, τον λόγο έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς ερευνάται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται, λόγω της ύπαρξης πολλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, η νέα υπόθεση revenge porn εκτυλίσσεται σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας και αφορά έναν 58χρονο και μία γυναίκα που σύναψαν ερωτική σχέση. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν κάποια στιγμή εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Τότε, ο 58χρονος άρχισε να γράφει διάφορα και στοχευμένα σχόλια -στην πλειονότητά τους υβριστικά- στο διαδίκτυο για τη γυναίκα, όπως περιγράφει άνθρωπος του περιβάλλοντός της που γνωρίζει την κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.

Ο άνδρας δεν σταμάτησε εκεί και στη συνέχεια διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο, με ιδιαίτερες στιγμές τους. Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ερωτικές φωτογραφίες της γυναίκας και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

«Πέρασε πολύ δύσκολα»

«Πέρασε πολύ δύσκολα, είχε εφιάλτες, τις νύχτες έμενε άγρυπνη, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί», λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκεται και η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου, καθώς αυτή φέρεται να ενημέρωσε για την υπόθεση τον σύζυγο της γυναίκας.

Η γυναίκα μετά από καιρό βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Εκεί κατήγγειλε το περιστατικό δείχνοντας ως υπεύθυνο για τη διαρροή υλικού τον 58χρονο, καθώς ήταν και ο μοναδικός που είχε στην κατοχή του υλικό που αφορούσε προσωπικές τους στιγμές.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προς κάθε κατεύθυνση με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς αναμένονται νέα στοιχεία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται να λάβει τεράστιες διαστάσεις τις επόμενες μέρες.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook