Όπως αναφέρει η NZ Herald, η οικογένεια από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να εκμεταλλευτεί την τάση αγοράς εγκαταλειμμένων αποθηκών και βρήκε την εν λόγω αποθήκη σε χαμηλή τιμή σε δημοπρασία, με την ελπίδα ότι οι βαλίτσες που έχει μέσα θα περιέχουν κάτι πολύτιμο. Αντ’ αυτού βρήκαν πτώματα!

Τα μέλη της οικογένειας, με το που άνοιξαν την πρώτη βαλίτσα αντίκρυσαν το φρικιαστικό περιεχόμενό της και κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες δεν τους απήγγειλαν κατηγορίες. «Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε μια γειτόνισσα σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε ότι «για όποιον το έκανε, είναι φρικιαστικό».

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τουλάχιστον 3 νεκροφόρες εμφανίστηκαν έξω από την αποθήκη για να παραλάβουν τα διαμελισμένα πτώματα και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να ταυτοποιήσουν τα θύματα αλλά και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη της αποθήκης.

Όσον αφορά την τάση αγοράς εγκαταλελειμμένων αποθηκών, αυτές συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι συνεπείς στις πληρωμές τους.

Όμως, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι σαφές ούτε πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ούτε πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook