Τον σύντροφο της κόρης της κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά, τόσο εναντίον της, όσο και εναντίον της κόρης της, μια 69χρονη γυναίκα από το Βόλο.

Μια γυναίκα κατέθεσε χθες στο δικαστήριο ότι δέχεται λεκτικές επιθέσεις και χτυπήματα από τον σύντροφο της κόρης της ο οποίος όπως είπε είναι χρήστης και “βαποράκι”. Υποστήριξε ότι παρότι κακοποιεί την κόρη της, δεν τον χωρίζει γιατί έτσι εξασφαλίζει καθημερινά τη δόση της.”Είναι η αιτία που το παιδί μου είναι βουτηγμένο στις ουσίες και το αλκοόλ” είπε στο δικαστήριο η 69χρονη.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαστική αίθουσα μετά από καταγγελία της 69χρονης για βίαιη συμπεριφορά του 39χρονου συντρόφου της κόρης της.

Ο 39χρονος που φέρεται να χτυπά την μητέρα της συντρόφου του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα στην τελευταία της καταγγελία στην Αστυνομία αναφέρθηκε σε μεταξύ τους καυγά, ενώ πριν δύο μήνες κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι την χτύπησε . Ο 39χρονος αθωώθηκε για το τελευταίο περιστατικό λεκτικής επίθεσης , ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διερευνηθεί και το περισταατικό άσκησης βίας στην ηλικιωμένη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το gegonota.news, πριν από περίπου δύο μήνες, ο 39χρονος σταμάτησε με το δίκυκλό του έξω από το σπίτι της 69χρονης και χωρίς να τον αντιληφθεί της επιτέθηκε χτυπώντας τη με τον αγκώνα του στο χέρι , προκαλώντας της κάκωση, ενώ οι λεκτικές επιθέσεις και οι εντάσεις είναι καθημερινότητα καθώς ζουν στην ίδια οικοδομή.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook