Μπορεί εισαγγελέας και ανακριτής να αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 34χρονου πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο το περασμένο Σάββατο, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ωστόσο, η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών δεν σταματά για την περίπτωση του.

Ο 34χρονος Βασίλης Γ., στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος του, ανέφερε πως οι πηγές προέλευσης των χρημάτων που βρέθηκαν στο ΙΧ αυτοκίνητο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη (σ.σ. συνολικά περισσότερα από 1.550.000 ευρώ) είναι νόμιμες και αφορούν πώληση ακινήτων και οικογενειακές αποταμιεύσεις, ενώ ένα μικρότερο ποσό προέρχεται από την ενασχόλησή του με ιστοσελίδες «escort». Από την ΕΛ.ΑΣ. πάντως όλα αυτά αντιμετωπίζονται για την ώρα ως ισχυρισμοί, καθώς εκτός από τα χρήματα βρέθηκαν και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών διαφόρων τύπων.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, «ξεσκονίζουν» φακέλους κυκλωμάτων διακίνησης κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κ.ά. ουσιών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 34χρονος είχε επαφές με άτομα από την Αλβανία που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Βασίλης Γ. να χρησιμοποιήθηκε ως «καβάτζα» για τα χρήματα, με τους διακινητές να μην υπολογίζουν τον ασταθή ψυχικό κόσμο του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook