Μία νέα υπόθεση εκδικητικού πορνό, με θύμα μία 17χρονη κοπέλα στη Χαλκιδική, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο «εφιάλτης» της ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν ζήτησε από τον 24χρονο σύντροφό της να χωρίσουν ύστερα από έξι μήνες που διατηρούσαν ερωτική σχέση. Τότε εκείνος για να την εκδικηθεί, δημοσίευσε βίντεο από αυστηρά προσωπικές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο Instagram, αφού κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχε καταφέρει να την πείσει να του δώσει τους κωδικούς της, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι ήθελε να διαπιστώσει αν επικοινωνεί με κάποιον άλλον άντρα, «στήνοντας» μία σκηνή ζηλοτυπίας.

Ύστερα από μερικές ώρες, η 17χρονη είδε ότι το βίντεο έχει αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό σε μορφή «story» με αποτέλεσμα να το δουν εκατοντάδες άνθρωποι, αφού ήταν σε κοινή θέα. Σε κατάσταση σοκ, κατέβασε αμέσως το βίντεο, άλλαξε τους κωδικούς της και προχώρησε αμέσως σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και εις βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

«Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βρίσκομαι σε σοκ και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί. Νιώθω προδομένη, έχω εκτεθεί ανεπανόρθωτα και αυτός ο άντρας που εμπιστεύτηκα με διέσυρε», αναφέρει στο protothema.gr η 17χρονη κοπέλα.

Μετά το περιστατικό, η ανήλικη κοπέλα που είδε τις προσωπικές τις στιγμές να κοινοποιούνται σε εκατοντάδες άτομα χωρίς την συγκατάθεσή της, κατέρρευσε ψυχολογικά.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, η ανήλικη κοπέλα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από την όλη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τον 24χρονο και με τη βοήθεια του οικογενειακού της περιβάλλοντος θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την δικαίωσή της και την απονομή δικαιοσύνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook