Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το ψεύτικο όνομα «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση κατά του FBI, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης της Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Η εν λόγω γυναίκα κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του και το ένα από τα παιδιά του, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.

Μάλιστα, ζητούσε από την υπηρεσία να της παραδώσει όλα τα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση και παραπονέθηκε για «έλλειψη διαφάνειας».

Μέχρι στιγμής, η πραγματική ταυτότητα της γυναίκας παρέμενε άγνωστη. Σύμφωνα με τον Eriq Gardner του «Puck News» το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την αγωγή δεν είναι άλλο από την ίδια την Αντζελίνα Τζολί!

H ηθοποιός υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ καθώς πήγαινε στην τουαλέτα, της έπιασε το κεφάλι και την ταρακουνούσε. Στη συνέχεια, της φώναζε ότι καταστρέφει την οικογένειά τους, ενώ φέρεται να επιτέθηκε και στον υιοθετημένο γιο τους, Μάντοξ, γεγονός το οποίο ο Πιτ αρνείται κατηγορηματικά.

shutterstock_140952109

Η Τζολί είχε καταθέσει επίσης, πως ενώ η ίδια προσπαθούσε να ηρεμήσει από την ένταση και ήθελε να κοιμηθεί, εκείνος της πέταξε μπύρα. Αν και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, επιμένοντας συνεχώς να γίνουν νέες έρευνες, το FBI αποφάσισε να απαλλάξει τον ηθοποιό από όλες τις κατηγορίες.

Όταν ο φάκελος έκλεισε, η Τζολί ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας.

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ υποστηρίζουν στη DailyMail πως ο μόνος λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση ήταν για να επιστήσει την προσοχή του Τύπου στις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της και ως αποτέλεσμα, να αμαυρώσει την εικόνα του. Τόνισαν μάλιστα, πως η ηθοποιός δεν έχει στην κατοχή της ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.

Παρά τον μεγάλο έρωτα που ένωσε το ζευγάρι το 2005, τον γάμο και τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, φαίνεται πως υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά τους. Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, με τους δικαστικούς αγώνες για την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και το κτήμα Miraval να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook