Την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 παρουσιάστηκε στο θέατρο ¨Μίκης Θεοδωράκης¨ το ντοκιμαντέρ «Φαράγγια των Σφακίων», μια συμπαραγωγή του Δήμου Σφακίων με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Ο δήμος Σφακίων εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ με την συμβολή των οποίων βγήκε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και συγκεκριμένα τη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Μπικάκη και τους συνεργάτες της, όπως επίσης τον Γιώργο Μαγγελάκη για τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του χώρου προβολής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Σφακίων: «Ευελπιστούμε το ντοκιμαντέρ αυτό να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στην προσπάθειά μας για ανάδειξη της πλούσιας γεωμορφολογίας του τόπου μας, με τις τόσες εναλλαγές, τις όμορφα μπλεγμένες μεταξύ τους, που τόσα έχει να προσφέρει στον επισκέπτη που αγαπά τη φύση, σέβεται τον τόπο και τους ανθρώπους που διαβιούν σε αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι η θέασή του αν μη τι άλλο θα δημιουργήσει δέος για το μεγαλείο της φύσης που μας περιβάλλει».

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ν. Χανίων κ. Γιαννακάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωστής Γύπαρης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Λευτέρης Κοπάσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σφακιανών Νομού Χανίων κ. Ανδρέας Μανουσέλης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλογου Αρωγής & Αλληλλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» κ. Σταύρος Πολέντας, ο πρόέδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων κ. Σταύρος Μπαδογιάννης, ο κ. Μάνος Ρουμελιωτάκης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης και πλήθος κόσμου που αγαπούν τα Σφακιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook