φωτο αρχείου
Παραπολιτικός Παραπολιτικός

Για μία ακόμα φορά δείξαμε σε αυτήν την αξιαγάπητή κατά τα άλλα πόλη, τα Χανιά μας, ότι είμαστε μόνο για τα πανηγύρια και μας ενδιαφέρει μόνο το show off στις κάμερες και τις συνεντεύξεις, αλλά όχι η ουσία.

Απόδειξη αυτού η χθεσινή σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανιών, με αφορμή την πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού να επεκτείνει την τουριστική ειδικά με την έλευση και διαμονή συνταξιούχων από τη Βόρεια Ευρώπη σε περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στα Χανιά.

Σε αυτή λοιπόν τη χθεσινή σύσκεψη, ήταν απούσα η Περιφέρεια Κρήτης.

Πιο κραυγαλέα όμως ήταν η απουσία του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη ή έστω ενός εκπροσώπου του δήμου Χανίων. Κι αυτό γιατί ήταν ο ίδιος που τον προηγούμενο μήνα σε δήλωσή του είχε πλασαριστεί να συμφωνεί και να προσκαλεί τους Γερμανούς συνταξιούχους να έρθουν να μείνουν στα Χανιά.

Όταν λοιπόν η πρόταση αυτή που αποτελεί αρχική πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού, ήρθε η ώρα να συζητηθεί από φορείς των Χανίων χθες, ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος ούτε κάποιος εκπρόσωπός του εμφανίστηκε στη σύσκεψη.

Η προσπάθεια του σταμάτησε σε μία συνέντευξη στην BILD. Ίσως να μην είχε χρόνο. Χρόνο βέβαια βρήκε να διοργανώσει τραπέζι για 200 και πλέον άτομα στο Καστέλι, αλλά αυτό βέβαια είναι πιο πάνω από μια σύσκεψη που αφορά στην πόλη αλλά και σε όλο τον νομό Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook