Υλικά

1/2 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
12 φέτες από γαλλική μπαγκέτα
1 κ. σ. ελαιόλαδο
500 γρ. φράουλες, κομμένες σε κύβους
2 κ. γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, συν περισσότερα για το σερβίρισμα
1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, σε θερμοκρασία δωματίου
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και περιχύστε με ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Συνδυάστε τις φράουλες και το θυμάρι σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τα στην άκρη.
Βήμα 4
Ψήστε το ψωμί στο προθερμασμένο γκριλ μέχρι να ροδίσει, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 5
Απλώστε το κατσικίσιο τυρί στο ψημένο ψωμί.
Βήμα 6
Προσθέστε μαύρο πιπέρι, αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι στο μείγμα με τις φράουλες και ανακατέψτε.
Βήμα 7
Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τις φράουλες πάνω από το κατσικίσιο τυρί και γαρνίρετε με επιπλέον θυμάρι.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook