Σοκαρισμένη είναι η πόλη του Ηρακλείου από το πρωτοφανές τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο 51χρονος οδηγός ενός δικύκλου καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που βρισκόταν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους. Ο άτυχος άνδρας ενώ βρισκόταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας πάνω στο όχημα του καταπλακώθηκε από ένα δέντρο που ξεριζώθηκε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με την παρακάτω δήλωση του εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 51χρονου ενώ την ίδια ώρα τονίζει πως πρόκειται να γίνουν τα πάντα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Λαμπρινού

“Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Ηράκλειο. Το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook