Προκαταρκτική εξέταση διέταξε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Προϊστάμενος της Εισαγγελείας Ηρακλείου κ. Θανάσης Γαλήνας με την οποία ζητάει να διερευνηθούν οι συνθήκες εξέτασης του δυστυχήματος και αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και αμέλεια από την πλευρά της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου. Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με δήλωση του τόνισε πως έχει ξεκινήσει ήδη η διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Το πρωί της Παρασκευής ο γιος του άτυχου 51χρονου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και ήταν συγκλονισμένος από τον θάνατο του πατέρα του που αφήνει τρία παιδιά ορφανά ένα εκ των οποίων ανήλικο.

Ο 24χρονος Χρήστος μεγαλύτερος γιός του Παναγιώτη Μητρέλου ανέφερε: «Δεν γνωρίζω ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα που είχε ο πατέρας μου, ακούω για αμέλεια του δήμου για το συγκεκριμένο δέντρο. Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω το τι έχει γίνει. Πονάει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή του από αμέλεια κάποιου άλλου. Ζητάμε να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να μάθουμε τι έγινε και πως ο πατέρας μου δεν ζει πια. Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, συντηρούσε την οικογένεια του με το μεροκάματο του. Εγώ είμαι άνεργος και πρέπει πλέον να παλέψω για την οικογένεια, όπως έκανε κι ο πατέρας μου. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. »

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 16.00 το μεσημέρι της Παρασκευής όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook