Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά του νησιού, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 10 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Χανιά
Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/1, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Καταιγίδα προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Βροχή προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/1, προβλέπεται επιδείνωση με βροχή και καταιγίδα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook