Τελευταία ενημέρωση: Απάντησε ο βουλευτής με ανακοίνωσή του για το περιστατικό (δείτε εδώ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση – καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων για τον βουλευτή της Κρήτης ο οποίος το Σάββατο φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα στον ΒΟΑΚ και ίσως το χειρότερο, φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς που του βεβαίωσαν παράβαση και αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του βουλευτικού του αυτοκινήτου.

Δεκάδες τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες αφενός να συγχαίρουν τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας του ΒΟΑΚ που επιτέλεσαν το καθήκον τους και αφετέρου, να καταδικάζουν την συμπεριφορά του εν λόγω Βουλευτή ζητώντας να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Και σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στα Μέσα Ενημέρωσης, η δημοσιοποίηση του ονόματός του είναι αδύνατη λόγω της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Όμως επειδή κινείτο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του ποταμού Κοιλιάρη στον Αποκόρωνα, αυτό δεν συνεπάγεται πως πρόκειται για Χανιώτη (ο πρόεδρος της ΕΑΣΥ Χανίων κ. Ξανθουδάκης, δήλωσε πως δεν πρόκειται για Χανιώτη) αλλά μπορεί να έχει εκλεγεί σε οποιαδήποτε από τις τρεις άλλες περιφερειακές ενότητες του νησιού.

Και επειδή – αν μη τι άλλο – είναι ανήθικο να «κρύβεται» πίσω από προσωπικά δεδομένα, ανωνυμία και σε τελευταία ανάλυση, πίσω από τους άλλους συναδέλφους του, καλό θα ήταν να έχει την τόλμη να ανακοινώσει ο ίδιος το όνομά του, αναφέροντας – έστω – και την δική του άποψη για τις καταγγελίες των αστυνομικών.

Και εάν αληθεύουν, τότε μια «συγνώμη» ίσως να εκτιμηθεί και ως ένδειξη μεταμέλειας και αναγνώρισης ενός λάθους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook