Η πλέον πρόσφατη ιστορία απόλυτου παραλογισμού από τη μακρινή Κίνα έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ένα 11χρονο αγόρι και τη μητέρα του. Όπως αναφέρουν τα κινεζικά ΜΜΕ, ο μικρός είναι εξαρτημένος από το Internet, κάτι που έχει εξοργίσει την οικογένειά του.

Ο 11χρονος ξεκίνησε να ασχολείται με το Internet πριν από λίγους μήνες, όταν κατάφερε να εντοπίσει ένα Internet καφέ που επιτρέπει (παρανόμως) την είσοδο σε παιδιά όλων των ηλικιών. Ο μικρός άρχισε να παίζει online games και κάποια στιγμή η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Η μητέρα διαπίστωσε ότι ο γιος της είχε την τάση να κλέβει λεφτά από το πορτοφόλι της, ενώ αρκετές φορές \”έχανε\” τα ρέστα όταν πήγαινε για ψώνια του σπιτιού.

Ένα βράδυ ο πιτσιρικάς έφυγε από το σπίτι αμέσως μετά το δείπνο, αφού πρώτα έκανε τη συνήθη \”επίσκεψη\” στο πορτοφόλι της μητέρας του. Οι γονείς του τον εντόπισαν τελικά στο Interent καφέ και τον οδήγησαν στο σπίτι, όπου άρχισαν να τον χτυπούν. Η συγκεκριμένη \”μέθοδος διαπαιδαγώγησης\” είναι πολύ συνηθισμένη και απολύτως νόμιμη στην Κίνα, ωστόσο η μητέρα πήγε ένα βήμα παραπέρα και μαχαίρωσε το γιο της στο πόδι!

Η Κίνα είναι μια από τις χώρες όπου το πάθος για την τεχνολογία οδηγεί σε αδιανόητα περιστατικά . Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις του 17χρονου που πούλησε το νεφρό του για να πάρει ένα iPad, των βασανιστηρίων σε φυλακές λόγω World of Warcraft και του ζευγαριού που δε δίστασε να πουλήσει τα παιδιά του για να παίζει στο Internet.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook