Τις θέσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στις δύο επιστολές που έχει στείλει, στις οποίες έθετε προϋποθέσεις για καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης και παραμονής του κόμματός του στο κυβερνητικό σχήμα, αναμένει να ακούσει το απόγευμα, κατά την συνάντησή τους, σύμφωνα με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση, αλλά είπε ότι θα εξακολουθήσει να την στηρίζει. Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλευση της τρόικας, ζήτησε να υπάρξει ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει και από τον κ. Παπαδήμο.

«Όλοι μαζί μια εθνική πολιτική. Δεν θα μας δει η τρόικα κατά μόνας. Ξεχωριστά στο γραφείο μας. Πρέπει να μιλήσουμε σαν μια φωνή» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι «όποιος και να διαπραγματευθεί με την τρόικα πρέπει να είναι το όλον. Όχι το μέρος».

Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ως τον καλύτερο διαπραγματευτή που διαθέτει η χώρα αυτή τη στιγμή, αλλά είπε ότι πρέπει πίσω από τον πρωθυπουργό να είναι και οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Έβαλαν μπροστά τον κ. Παπαδήμο και εξαφανίστηκαν όλοι. Που είναι ο κ. Παπανδρέου; Χάθηκε. Αυτός δεν δημιούργησε το πρόβλημα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό; Η ΝΔ δεν έχει καμία ευθύνη για την σημερινή κατάσταση; Δεν κυβέρνησε 5,5 χρόνια; Γιατί κρύφτηκαν;» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook