Αρκετά καλή παρουσία είχαν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στα Μάλια.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των γεννηθέντων το 2004 τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κατηγορία της, ανάμεσα σε επτά ομάδες.

Η ομάδα των γεννηθέντων το 1998 τερμάτισε στην τρίτη θέση, ανάμεσα σε δέκα ομάδες, πραγματοποιώντας τέσσερις νίκες και μια ήττα από την Ολλανδική Almere.

Η ομάδα των γεννηθέντων το 2000, τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ανάμεσα σε οκτώ ομάδες, πραγματοποιώντας τρεις νίκες και δυο ήττες.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των 2004 του Ο.Φ.Η, Αυγουστάκης Γ με 18 γκολ, και καλύτερος τερματοφύλακας στην ηλικία αυτή ο Τσιγγένης Μ.

Ο υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η κ. Παντζαρίδης Κώστας με αφορμή τη συμμετοχή των τμημάτων στο τουρνουά δήλωσε:

«Συμμετείχαμε για άλλη μια φορά σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, με τη συμμετοχή ομάδων υψηλού επιπέδου, αποκομίζοντας αρκετές εμπειρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.»

Την Κυριακή στα Χανιά

Τέλος η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η, έπειτα από πρόσκληση του Α.Ο. Χανιά θα συμμετέχει την Κυριακή 15-1-2012 στα Χανιά, στο Τουρνουά «fair play 2012- παιχνίδια επίδειξης ακαδημιών», σε τρεις ηλικίες, με τη συμμετοχή του Πλατανιά, του Α.Ο.Χ, και του Ηρακλή Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook