Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  Στην Ολλανδία, διεξάγεται η ρεβάνς μεταξύ Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς (2-2 το πρώτο μεταξύ τους ματς στη Σκωτία.

Όλες οι πληροφορίες για το live bet365 casino

691. PSV Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (22:00)

Η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ανοιχτή μετά το 2-2 της Γλασκώβης. Η Αϊντχόφεν παίζει στην έδρα της και έχει θεωρητικό προβάδισμα κόντρα στη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ (της περασμένης σεζόν). Είναι δύο ομάδες που βασίζονται στην επίθεση και… ξεχνούν να παίξουν άμυνα.

➥ Θα προκαλέσει έκπληξη η περίπτωση να δούμε «κλειστό» ματς, καθώς αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστικά ευκολία. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.70.

693. Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη (22:00)

Η Τραμπζονσπόρ καλείται να κάνει την ανατροπή μετά την ήττα με 2-1 στη Δανία. Η Κοπεγχάγη διαθέτει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά το σκορ που έχει να υπερασπιστεί είναι ρευστό και στην Τραπεζούντα θα περάσει δύσκολες στιγμές.

➥ Οι Τούρκοι σκοράρουν με άνεση, αλλά μέχρι στιγμής στη σεζόν δέχονται πολύ εύκολα γκολ και η φιλοξενούμενη θα βρει τις ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook