Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Κρήτης συνήλθε εκτάκτως, σήμερα 10 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ., αμέσως αφού πληροφορήθηκε την αδόκητη απώλεια του Αντιπροέδρου του ΤΕΙ και αγαπητού συναδέλφου, συνεργάτη και φίλου Βασίλη Ζαχαρόπουλου.

Το Συμβούλιο συζήτησε δια μακρών την πολύ μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά του στο Ίδρυμα, ως Καθηγητή και Ερευνητή, ως Αντιπροέδρου επί των Οικονομικών, ως Προέδρου της Επιτροπής Ερευνών και του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας και ως Διευθυντή του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης. Η δραστηριότητα του Β. Ζαχαρόπουλου ήταν πολύπλευρη και εκτός Ιδρύματος, στη Σύνοδο Προέδρων - Αντιπροέδρων ΤΕΙ και σε έργα έρευνας και ανάπτυξης στην Περιφέρεια της Κρήτης. Η απώλεια του αφήνει πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό.

Αποφασίστηκε οι σημαίες του Ιδρύματος να αναρτηθούν μεσίστιες για τις 10 και 11/01/2012 και να ανασταλούν οι διοικητικές, εκπαιδευτικές και λοιπές λειτουργίες του Ιδρύματος κατά το χρόνο της κηδείας στις ώρες 11.00 – 15.00 αύριο 11/01/2012.

Το Συμβούλιο του ΤΕΙ σύσσωμο συμπαρίσταται στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες. Στη μνήμη του αγαπητού μας Βασίλη καταθέτουμε στέφανο, και χρηματικό ποσό που προέρχεται από δωρεές του προσωπικού του Ιδρύματος.

Εμείς οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και οι φοιτητές του αγαπητού Αντιπροέδρου και ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ θα τον θυμόμαστε για την πρόσχαρη στάση του, την ανεξάντλητη ενεργητικότητά του και την πολυδιάστατη προσφορά του στο Ίδρυμα.