Μόλις τρεις μήνες κράτησε η σχέση του Αντώνη Σρόιτερ με την Ελισάβετ Σπανού. Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, παραμένουν όμως φίλοι.

Σύμφωνα με το STAR, το οποίο επικοινώνησε με την τραγουδίστρια, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε μίλησε για την είδηση του χωρισμού της.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, ευχαριστώ πολύ όμως για το ενδιαφέρον σας. Η σχέση μου με τον κύριο Σρόιτερ ανέκαθεν ήταν φιλική και η βάση της ήταν φιλική», είπε η Ελισάβετ Σπανού στο κεντρικό δελτίο του STAR.

Αιτία του χωρισμού ήταν οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός που δεν τους επέτρεπαν να αφιερώσουν πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο. Έτσι οι δυο τους ήρεμα και πολύ φιλικά αποφάσισαν να τελειώσει εδώ.

Μάλιστα η Ελισάβετ έχει μόνο τα καλύτερα να πει για τον πρώην σύντροφό της.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Ο κύριος Σρόιτερ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οι σχέσεις μου μαζί του ήταν και είναι πάρα πολύ καλές και στηρίζονται στην εκτίμηση. Εγώ είμαι πολύ καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Τους τρεις αυτούς μήνες και οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους. Ακόμα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που δειπνούσαν μαζί σε εστιατόριο στο Ψυχικό δεν ήθελαν να δώσουν στόχο.

Μάλιστα όσο αθόρυβα δημιούργησαν αυτή τη σχέση, τόσο αθόρυβα και χώρισαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook