Τελευταία ενημέρωση 13:50

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών τουριστών. Ένας 19χρονος και ο 27χρονος φίλος του προσπάθησαν να χωρίσουν συμπατριώτες τους, με κατάληξη ο μεγαλύτερος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το σοβαρό αυτό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 19χρονος μαζί με έναν 27χρονο προσπάθησαν να χωρίσουν άλλους Ολλανδούς που τσακώνονταν, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα άγρια χτυπήματα τους.

Ειδικότερα, ο 19χρονος Ολλανδός τουρίστας, δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Άνδρες ασφαλείας των νυχτερινών καταστημάτων της Χερσονήσου, τρέχουν και τον ακινητοποιούν, ενώ ο 19χρονος παραμένει στον δρόμο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τουρίστες επέστρεψαν στην Χερσόνησο, αλλά μαζί τους επέστρεψαν και προβλήματα. Νεαροί τουρίστες, οι οποίοι μεθούν προκαλούν προβλήματα, συμμετέχουν σε συμπλοκές και καταλήγουν στο τμήμα.

Επιπλέον, ο 27χρονος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που φαίνεται στο βίντεο, λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό του, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου.

Οι αστυνομικοί άμεσα κατάφεραν μέσα από οπτικό υλικό να ταυτοποιήσουν ως δράστες τέσσερα άτομα, τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο, όπου και τους συνέλαβαν.

Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Κρήτης, σε βάρος των τεσσάρων Ολλανδών, τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, όμως η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 23 Φεβρουαρίου 2023,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook