Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) στον κόμβο “καρμανιόλα” Κορφαλώνα στην Κίσαμο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν δύο ΙΧ, όπου ευτυχώς συνέπεια αυτής της σύγκρουσης ήταν μόνο υλικές ζημιές. Η σύγκρουση πάντως ήταν σφοδρή με το ένα όχημα να φέυγει τελείως εκτός δρόμου και να καταλήγει σε καλαμιές!

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Π.Υ. Κισάμου, αλλά και η τροχαία ΒΟΑΚ. Ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που επέβαιναν στα οχήματα ήταν καλά στην υγεία τους και δεν εγκλωβίστηκαν.

Το τροχαίο αυτό πάντως “φωνάζει” εκ νέου ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο που απαιτείται άμεσα οι αρχές (αντιπεριφέρεια κτλ) να επέμβουν για την τοποθέτηση ειδικών σημάνσεων, πριν θρηνήσουμε θύματα!

Το συμβάν κάνει γνωστό και σχολιάζει ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων) Γιάννης Λιονάκης:

“ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ.ΑΥΡΙΟ;

Τι κόμβος είναι αυτός πριν το Καστέλι Κισσάμου, του Κορφαλώνα; Αφήστε την έλλειψη κάθετης σήμανσης και αναγκαίων απαγορευτικών,αφήστε που τα gps σου λένε για Λαφονήσι να στρίψεις αριστερά(!) αλλά κυρίως είναι δυνατο να υπάρχει εδώ (ΒΟΑΚ)διακεκομμένη οριζόντια διαγράμμιση;;;;

Το άλλο αυτοκίνητο μπήκε μέσα στης καλαμιές στα δεξιά της φωτογραφίας και έχει ανασυρθεί.. Να το δείτε σας παρακαλώ ΑΜΕΣΑ!Θα έρθουν χειρότερα!”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook