Χωρίς ρεύμα βρίσκονται εδώ και αρκετή ώρα αρκετές περιοχές των Χανίων καθώς  υπάρχει διακοπή στην ηλεκτροδότηση προφανώς εξαιτίας  των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα και όπως είπε στο Flashnews.gr ο υπεύθυνος ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ. Τάσος Κουρουπάκης χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές από τις Φυλακές της Αγιάς, του Φουρνέ, του Αλικιανού,  του Σκινέ, μέχρι και τον Ομαλό.

Εκτιμάται πάντως πως πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις συγκεκριμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης διακοπή στην ηλεκτροδότηση είχε σημειωθεί νωρίτερα σε περιοχές του πρώην Δήμου Κανδάνου, όπως και σε περιοχές του Σέμπρωνα και της Αγίας Ειρήνης, αλλά και του δήμου Σφακίων.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως εξαιτίας τον σφοδρών βροχοπτώσεων των ημερών αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί κυρίως σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου καθώς έχουν σημειωθεί μικρές κατολισθήσεις.

Για το λόγο αυτό, απαιτείται η προσοχή των οδηγών οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν σε περιοχές της ενδοχώρας των Χανίων.