Πραγματοποιώντας ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση ο ΑΓΟΡ πέρασε νικηφόρα και από το Κλειστό της Δράμας κερδίζοντας στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α1 κατηγορίας τον ΚΑΟΔ με 79-67.

Έτσι η ομάδα του Ρεθύμνου έκλεισε έναν πρώτο γύρο τερματίζοντας μόνο του στην 5η θέση της βαθμολογίας , και έχοντας πλέον εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία μπορεί να κάνει όνειρα για την είσοδο του στα πλέϊ οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του αν έχει ανάλογη παρουσία και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του αγώνα

Με τους δύο Αμερικανούς του, Πέτγουεϊ και Ράιτ σε εξαιρετική μέρα και τον Δέδα να έχει 6/7 τρίποντα, ο ΑΓΟΡ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΚΑΟΔ στην Δράμα με ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο όπου έκρινε και τον τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Η αντίσταση της ομάδας της Δράμας ήταν αρκετά μεγάλη για τρία δεκάλεπτα αλλά κάπου εκεί οι παίκτες της ομάδας της Κρήτης ανέβασαν ρυθμό με πρωταγωνιστές τους Πέτγουεϊ, Ράιτ και Δέδα που είχαν την μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα να οδηγούν τους Κρητικούς στο δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα.

Για τους γηπεδούχους, όταν οι προσπάθειες των Χαντ και Μπάβτσιτς περιορίστηκαν, ουσιαστικά… η ομάδα ξέμεινε από καύσιμα και η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς τον ΑΓΟΡ.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 31-33, 48-54, 67-79

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 19, Καρύδας , Χαραλαμπίδης 12, Αθηναίου, Ιωακειμίδης 2, Μίτσελ 1, Κιτσούλης, Τσέρανιτς, Ζάρας 4, Μπάβτσιτς 16, Κακαρούδης 9, Μονρό 4.

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κρίστμας 8, Κούμουλος, Παπανικολάου 6, Ράιτ 16, Τσόκλας 2, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης, Τζόνσον, Λάτοβιτς 10, Πέτγουεϊ 17, Δέδας 20, Κατσαρές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook