Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Χανίων. Από τα ξημερώματα βρίσκονται χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου των Σφακίων ενώ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση στο δίκτυο από τις; φυλακές της Άγιας μέχρι και τον Ομαλό.

Πρόβλημα επίσης υπήρχε χθες σε περιοχές του πρώην δήμου Κανδάνου καθώς και στον Σέμπρωνα.

Εν τω μεταξύ πρόβλημα υπάρχει για την ώρα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε Πέτρα Σελί και Ομαλό.

Όσοι οδηγοί πρέπει να μετακινηθούν σήμερα σε περιοχές της ενδοχώρας των Χανίων θα πρέπει να κινούνται προσεκτικά καθώς μικρές κατολισθήσεις λόγω της παρατεταμένης βροχοπτώσεις έχουν σημειωθεί σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Μικρά είναι τα προβλήματα στο Ρέθυμνο, λόγω της κακοκαιρίας ενώ  εξαιτίας της χιονόπτωσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις περιοχές Ανώγεια, Λιβάδια, Ζωνιανά, Αξό, και Απλαδιανά.

Στο Ηράκλειο οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν μικρά προβλήματα καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσίας δέχθηκε 5 κλήσεις για την απομάκρυνση αντικειμένων από δρόμους της πόλης, ενώ σημειώθηκε και η αναγκαστική κοπή δένδρου που είχε ξεριζώσει ο αέρας. Επίσης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έχουν σημειωθεί μικροπροβλήματα με τις πτήσεις χωρίς όμως μέχρι στιγμής να χρειαστεί η ακύρωση ή ματαίωση κάποιου δρομολόγιου . Όσον αφορά τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, έδεσε τελικά στο λιμάνι της πόλης, με την βοήθεια και ρυμουλκών μετά από μια 6ώρη τουλάχιστον ταλαιπωρία το πλοίο των Μινωικών Γραμμών το οποίο εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι .

Μικροπροβλήματα παρατηρήθηκαν και στο Λασίθι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της ενδοχώρας του νησιού πραγματοποιείται κανονικά αν και απαιτείται προσοχή λόγο της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της παγωνιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook