Ο Αλέξης Σελινιωτάκης παρά την πρόσφατη πρόταση που είχε από την ΠΑΕ Χανιά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη Σούδας, έχοντας πλέον πιο αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις…

Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην Παναχαϊκή και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Επισκοπή, χωρίς να καταφέρει να αγωνιστεί λόγω του ban που είχε η ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Σεληνιωτάκη.

Ο εμπειρότατος και ικανός 33χρονος Χανιώτης αμυντικός χαφ και στοπερ, έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Με πολλές  παραστάσεις και εμπειρίες από τη δεύτερη στην τάξη Εθνική Κατηγορία όπου μετράει συνολικά 122 συμμετοχές, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΟ Χανιά όπου αγωνίστηκε και στη μεγάλη ομάδα ως το καλοκαίρι του 2012. Ενδιάμεσος σταθμός σε ηλικία 15 χρονών όταν για τρία χρόνια (2004-07) αγωνίστηκε με τον Πλατανιά (Δ’ Εθνική).

Με την Επισκοπή αγωνίστηκε το 2012-13 στη Football League 2 κατακτώντας την 4η θέση όπου και κέρδισε την άνοδο στη FL.

Από τη σεζόν 2014-15 επέστρεψε στον Κισσαμικό (Γ’ Εθνική) όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με τον Κισσαμικό αγωνίστηκε ως το 2017. Στη συνέχεια και μετά τη συγχώνευση με τον ΑΟ Χανιά αγωνίστηκε εκεί ως το 2020. Έκτοτε για έναν χρόνο έπαιξε στον Διαγόρα Ρόδου (SL2) και κατόπιν για ένα εξάμηνο στην Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική).

Τον καλωσορίζουμε στον Άρη Σούδας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook