Ο πρόεδρος της χανιώτικης ΠΑΕ έκανε αναφορά στο διάστημα που προηγήθηκε από τη συνέντευξη του Μαΐου και κατά το οποίο δεν υπήρξε έμπρακτο ενδιαφέρον από κανένα για την ομάδα, ώστε να συνδράμει της νέας προσπάθειας που θα γίνει.

«Δυστυχώς αυτό το τρίμηνο δεν είδαμε το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που περιμέναμε τόσο εμείς, όσο και εσείς από τον κόσμο των Χανίων σε όλα τα επίπεδα, είτε επιχειρηματικό είτε οτιδήποτε άλλο. Να θυμίσω πως τόσο η ΠΑΕ Χανιά, όσο και όλες οι ομάδες της κατηγορίας πως τα έσοδα που έχουν πάρει μέχρι στιγμής από την περσινή σεζόν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι 55.000 ευρώ. Και να θυμίσω επίσης ότι δεν έχουμε πάρει τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ΠΑΕ, το πριμ κατάταξης θέσεως όπου όπως γνωρίζετε όλοι η ΠΑΕ Χανιά τερμάτισε στην 4η θέση» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παρ’ όλα αυτά όπως σημείωσε η αγάπη απλού κόσμου των Χανίων και το ενδιαφέρον που του έδειξαν τον έκαναν να αποφασίσει να τραβήξει ξανά ο ίδιος το βάρος – κόντρα στις αντιξοότητες και τα μηδενικά σχεδόν έσοδα των ΠΑΕ της Super League 2 – και να προχωρήσει σε ανασυγκρότηση της ομάδας.

Όπως σημείωσε θα υπάρξουν αλλαγές σε πολλά πόστα, ενώ αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό θα στηριχθεί αρκετά το χανιώτικο στοιχείο.

«Αύριο κιόλας θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά τους νέους συνεργάτες και σε προπονητικό τιμ αλλά και στους αθλητές της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ποτέ δεν έπαψε η ΠΑΕ να εργάζεται πίσω από τη σκηνή ανεξαρτήτως από το αν δεν προέβη όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες σε ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook