Ένας άνεργος 40 ετών έσφαξε την πρώην γυναίκα του, την κόρη του και τον ανάπηρο κουνιάδο του. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα του κτιρίου, στο Τράπανι της Σικελίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το μακελειό συνέβη μετά από έντονο καβγά, αφού ο δράστης, ονόματι Πιέτρο Φιορεντίνο, φαίνεται ότι δεν είχε καταφέρει να αποδεχθεί τον «φρέσκο» χωρισμό με την σύζυγό του.

Η 39χρονη πρώην γυναίκα του, Στεφανία Μιγκάλι, η κόρη Ντανιέλα 8 ετών, ο ανάπηρος κουνιάδος του Χανς Ριντινέλα 55 ετών και η 77χρονη πεθερά Νούντσια Ριντινέλα δεν κατόρθωσαν να γλιτώσουν από την μανία του Φιορεντίνο.

Ο τελευταίος αφού τους σκότωσε, συγκέντρωσε τα πτώματα σε ένα δωμάτιο και τα περιέλουσε με κάποιο εύφλεκτο υλικό, πιθανώς βενζίνη.

Καθώς οι φλόγες άρχισαν να τυλίγουν όλο το διαμέρισμα, ο δράστης ανέβηκε στην ταράτσα- στον πέμπτο όροφο- και πήδηξε. Το πτώμα εντόπισε γειτόνισσα και ειδοποίησε τις αρχές.

Η απίστευτη τραγωδία φαίνεται να κρύβει πίσω της μια πονεμένη οικογενειακή ιστορία καταδιώξεων, απειλών και ζήλιας, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

(newsit)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook