Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό το μοτίβο αναμένεται να κρατήσει ο Νίκος Καραγεωργίου στη δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Εργοτέλη την Κυριακή στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ .

Το κρητικό συγκρότημα αναμένεται να παραταχθεί με συνταγή Πανιωνίου και η μία και μοναδική αλλαγή που πρόκειται να γίνει είναι στην μεσαία γραμμή με τους Μπέτο και Ολίσε να διεκδικούν επί ίσης όρης μια θέση στο κέντρο .

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές θα είναι ο Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας θα παραμείνει δεξιά ο φορμαρισμένος Τζανακάκης που έβγαλε μάτια με την απόδοση του στο ματς με τον Πανιώνιο , αριστερά θα είναι ο Βίσιο , και στα στόπερ οι Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με έναν εκ των Μπέτο η Κυριακίδη με τον Φραγκουλάκη να παίζει λίγο πιο μπροστά τους. Στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Λεάλ, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Κατσικοκέρης παρά το γεγονός ότι ο Μπούντιμιρ είναι 100% έτοιμος πλέον.

Και η σημερινή προπόνηση έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες με κύριο φαινόμενο τον δυνατό αέρα. Για αυτό τον λόγω για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η προπόνηση του Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο και όχι στο βοηθητικό γήπεδο.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κορυφωθεί την Παρασκευή το απόγευμα με την προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με την τελευταία, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει με απευθείας πτήση για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook