Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης (07/09) για εστία φωτιάς που ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε ύστερα από πτώση κλαδιών δέντρου σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα κλαδιά από ένα τεράστιο ευκάλυπτο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος του Αγροκηπίου έσπασαν και έπεσαν πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα ένα καλώδιο να κοπεί και ένα ακόμη να ήταν έτοιμο καθώς πάνω του κρεμόταν ένα σπασμένο κλαδί.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία καθώς είχε προκληθεί μια μικρή εστία φωτιάς, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει καθώς η φωτιά έσβησε από μόνη της.

Δείτε βίντεο με την φωτιά δίπλα στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενώ ακούγεται και έκρηξη ίσως από το βραχυκύκλωμα.

Περίοικοι καταγγέλλουν στο Flashnews.gr ότι έχουν ζητήσει επανειλειμμένα να κλαδευτεί ο συγκεκριμένος «γίγαντας ευκάλυπτος» χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ανταπόκριση στο αίτημα τους. Οι αρμόδιες υπηρεσίες όπως τονίζουν οι κάτοικοι αδιαφορούν.

Πάντως από καθαρή τύχη τα σπασμένα κλαδιά και το κομμένο καλώδιο δεν έπεσαν πάνω σε διερχόμενο όχημα οπότε θα υπήρχαν και θύματα.

Τελικά συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης της γραμμής, κάτι που επηρέασε πολλές περιοχές, προκειμένου να επισκευάσει την ζημιά στο δίκτυο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook